Edusa va avea rolul de a conecta persoanele interesate de invatare continua, non-formala, multidisciplinara cu furnizorii de formare sau organizatorii de evenimente de educatie sau dezvoltare personala, adica de a crea un spatiu de intalnire a cererii cu oferta de educatie.

Magazinul de educatie se transpune intr-un Produs Informatic Integrat-PII, unic pe piata romaneasca, alcatuit din portal, magazin online si soft de creare continut multimedia, disponibil in romana si engleza.

Magazinul va reuni, intr-un mod integrat, si va vinde online si direct produse si programe de educatie continua formala si informala: cursuri traditionale fata in fata, cursuri e-Learning, blended-learning, cursuri multidisciplinare pentru copii si adulti, cursuri liceale si universitare, programe MBA, posturi universitare, tabere educationale, pachete de educatie pentru organizatii/companii sau alte tipuri de evenimente de educatie, cu mentori, dedicate dezvoltarii personale si profesionale.

Suplimentar, softul de creare continut multimedia, prietenos, va permite oricarui furnizor de formare, profesor sau trainer independent sa-si creeze, in format e-Learning, propriul continut educational asociat unui curs.

Magazinul va fi un broker de cursuri-educatie, dar si un broker de testari, furnizand si instrumente de evaluare a cunostintelor in diverse domenii cu focalizare pe informatica si TIC. Magazinul va fi intens promovat prin metode de marketing offline si online, pentru popularizarea ofertelor, generarea de trafic pe site si transformarea vizitatorilor in cumparatori.

Edusa intentioneaza sa devina si sa functioneze ca un Centru de excelenta in educatie. Centrul se va putea extinde la nivelul tarii, atat in mediul urban cat si in mediul rural, prin intemeierea unor Cercuri de excelenta Edusa, care vor activa sub licenta Centrului.

Calendar activităţi

No events

Newsletter

Abonează-te la newsletter pentru a afla primul toate noutăţile.
Joomla Extensions powered by Joobi

Facebook