Fundația Națională a Tinerilor Manageri (FNTM) este o organizație non-profit și neguvernamentală înființată în 1997, de către un grup de absolvenți cu specializare în management. La nivel național, FNTM a dezvoltat o rețea profesională de membri, persoane fizice și juridice. Fundația este reprezentată în fiecare județ prin consultanți locali, a dezvoltat o rețea consolidată de traineri și deține peste 20 de birouri regionale localizate în fiecare dintre regiunile de dezvoltare. Fundația reunește experți români și străini și organizații europene partenere. Cea mai mare parte a membrilor deține o carieră în sectorul managerial privat, iar membrii fondatori ai fundației au deținut poziții în Guvernul României.

Experiența de peste 18 ani recomandă FNTM ca fiind un partener puternic, în măsură să ofere servicii profesionale de educație și consultanță pentru sectoarele public și privat deopotrivă, aria sa de activitate fiind structurată pe șase componente majore: educație de afaceri și management, managementul proiectelor, dezvoltare locală și regională, cooperare internațională, evenimente de business și implicare socială.


Club Vertical organizează cursuri pentru copii și tineri pentru a atinge excelența în domenii pentru care au talent. Clubul își propune o serie de profesori excepționali, talentați și dedicați, care au acumulat experiența necesară pentru a dărui din bogația cunoașterii lor celor dornici de a afla și învăța. Clubul Vertical organizează cursuri de excelență în matematică „Matematica cu drag”, limba și literatura romană „România cu har” și navigație – yachting pe Lacul Morii – București.


Profesor univ. Dr. Liviu Dinu este conferențiar universitar doctor la Universitatea din București, Facultatea de Matematică și Informatică, Departamentul de Informatică și director executiv al Centrului de Lingvistică Computațională, Universitatea din București. Absolvent al Universității din București, Facultatea de Matematică și Informatică, Departamentul de Informatică, a devenit doctor în Informatică, sub coordonarea acad. prof. dr. docent Solomon Marcus, în 2003. A obținut premiul Grigore Moisil al Academiei Române în 2005, premiul In Hoc Signo Vinces (magna cum laude) decernat de Ministerul Educației și cercetării în 2005 pentru performanță științifică și în 2005 bursa de cercetare de 6 luni la Trieste oferită de NATO-Advanced Study Institute, fiind primul clasat.

Calendar activităţi

No events

Newsletter

Abonează-te la newsletter pentru a afla primul toate noutăţile.
Joomla Extensions powered by Joobi

Facebook