Dorința asociaților este de a oferi publicului țintă programe educaționale de calitate și de a oferi partenerilor un cadru de cooperare, promovare și furnizare a produselor de educație, cu angajați motivați, perseverenți și bine pregătiți, cu respect față de client.

Forța și excelența magazinului de educație Edusa va fi generată de partenerii atrași, de angajații bine pregătiți și clienții multumiți.


SC EDUSA SRL este o structură de economie socială - SES, care sprijină angajarea sau reintegrarea pe piața muncii a persoanelor aflate în situații de risc social. SES Magazinul online de educație Edusa este înființată de Fundația Națională a Tinerilor Manageri – FNTM, împreună cu alți asociați, prin intermediul proiectului strategic SUCCES - Susținem creșterea competitivității economiei sociale cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investește în oameni!” implementat în parteneriat de Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM și Asociația pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor - APRSC.

Calendar activităţi

No events

Newsletter

Abonează-te la newsletter pentru a afla primul toate noutăţile.
Joomla Extensions powered by Joobi

Facebook