Educația, fie ea școlară sau universitară, nu este o întreprindere de prestări de servicii. Principalul lucru care trebuie asimilat în școală și universitate este capacitatea de a învăța.”- Academicianul Solomon Marcus


Educația are o rezonanță ridicată atât la nivel de țară: un grad ridicat de educație se transpune într-o dezvoltare armonioasă și susținută, cât și la nivel de individ: educația este un ingredient esențial al caracterului, al moralității.

Dorim să ne bazăm și să construim pe principii și valori solide, să informăm permanent și să promovăm produse de calitate, în spiritul dezvoltării, dar mai ales educării individului și comunității.

Noi credem că fiecare om, indiferent de vârstă, are dorința de cunoaștere. Menirea educației este de a dezvolta această dorință și a o transforma în bucuria și dragostea de a învăța și a ști. Edusa vă oferă toate condițiile și instrumentele necesare pentru a avea o călătorie frumoasă în domeniul cunoașterii.

Viziunea Edusa este aceea de a-și aduce contribuția la dezvoltarea societății prin realizarea unor programe de învățare la cel mai înalt nivel de excelență.

Viziunea Edusa se bazează pe următoarele valori:

  • libertatea de gândire și de exprimare
  • încurajarea unui spirit interogativ
  • calitate și profunzime în toate cursurile oferite
  • diversitate a ofertei, spectru larg de cursuri
  • promovarea dezvoltării abilității de a învăța permanent.

Datorită ritmului rapid din piață și a evoluției societății informaționale, s-a creat nevoia focalizării pe obiective și multidisciplinaritate, curiozitate și joc.

Pe termen scurt și mediu, urmărim dezvoltarea Centrului de excelență în educație Edusa, care se va extinde la nivel național, în mediul rural și urban, prin Cercuri de excelență.

Pe termen lung, Edusa dorește extinderea la nivelul Sud-Estului Europei.

Calendar activităţi

No events

Newsletter

Abonează-te la newsletter pentru a afla primul toate noutăţile.
Joomla Extensions powered by Joobi

Facebook