Magazinul online de educatie, EDUSA, isi incepe activitatea

Structura de economie sociala (SES) SC Edusa SRL isi incepe activitatea in data de 15 aprilie 2015. Aceasta este infiintata de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri in cadrul proiectului SUCCES – Sustinem cresterea competitivitatii economiei sociale.

Scopul magazinului de educatie Edusa este de a conecta persoanele interesate de invatare continua, non-formala, multidisciplinara cu furnizori de formare sau organizatori de evenimente de educatie sau dezvoltare personala, adica de a crea un spatiu de intalnire a cererii cu oferta de educatie.

Fiind o structura de economie sociala, Edusa sprijina angajarea sau reintegrarea pe piata muncii a persoanelor aflate in situatii de risc social.

In luna martie, au avut loc interviurile de anagajare in urma carora au fost selectati, din grupul persoanelor vulnerabile – persoane cu familii numeroase, agentii de vanzari ai SES-ului.

Edusa intentioneaza sa devina si sa functioneze ca un centru de excelenta in educatie. Centrul se va putea extinde la nivelul tarii, atat in mediul urban cat si in mediul rural, prin intemeierea unor Cercuri de excelenta Edusa, care vor activa sub licenta Centrului.

Citește mai departe...

Calendar activităţi

No events

Newsletter

Abonează-te la newsletter pentru a afla primul toate noutăţile.
Joomla Extensions powered by Joobi

Facebook