Edusa caută parteneri!

Anunțăm cu entuziasm lansarea inițiativei Edusa.ro, Magazin online de educație.

Magazinul de educație Edusa își propune să devină un broker de educație, cu rolul de a conecta persoanele interesate de învățare multidisciplinară cu furnizorii de educație și organizatorii de evenimente. Pe termen mediu, dorim dezvoltarea Centrului de excelență în educație Edusa, care se va extinde la nivel național, în mediul rural și urban, prin Cercuri de excelență.

Vă invităm să vă alăturați inițiativei Edusa, în calitate de colaborator, în vederea promovării produselor și serviciilor dumneavoastre de educație (cursuri și evenimente diverse).

Citește mai departe...

Public Speaking – materie optională în școli din 2016

La sfârșitul lunii ianuarie 2015, Public Speaking School a lansat un manifest pentru introducerea materiei opționale Public Speaking în curricula învățământului de stat românesc. Aceștia consideră că într-o lume globalizată, în care orice viitor sau actual profesionist intră în competiție directă cu profesioniști din întreaga lume, este nevoie să învățăm să vorbim în public. Cu cât se va interveni mai devreme în educația copilului, înainte de apariția fobiei de a vorbi în public, cu atât se va reuși formarea de profesioniști apți să se exprime cu tărie și argumente potrivite.

Edusa: primele inițiative

În data de 14 mai 2015, s-a încheiat prima luna de activitate a structurii de economie socială (SES) SC Edusa SRL, înființată de către Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM în cadrul proiectului SUCCES – Susținem creșterea competitivității economiei sociale.

Edusa va realiza un magazin online de educație al cărui scop este conectarea persoanelor interesate de învățare continuă, non-formală, multidisciplinară cu furnizorii de formare sau organizatorii de evenimente de educație sau dezvoltare personală, adică de a crea un spațiu de întâlnire a cererii cu oferta de educație.

Citește mai departe...

Edusa: ateliere lunii iunie

La sediul său din Corbeanca, Edusa dezvoltă cele mai interesante cursuri de vară pentru copii: robotică şi inginerie, electronică, mecanică şi programare, ateliere de educaţie ştiinţifică non-formală, arte vizuale şi multe altele!

Începând cu luna iunie, Edusa vă aduce cei mai interesanți, non-formali și creativi furnizori de educație.

Calendar activităţi

No events

Newsletter

Abonează-te la newsletter pentru a afla primul toate noutăţile.
Joomla Extensions powered by Joobi

Facebook