Copiii nostri cresc alaturi de internet, calculatoare si tablete, intr-un sistem de invatamant invechit si rigid. Tehnologia nu inseamna insa doar atat.

SUMMER CAMP va propune o educatie adaptata noilor realitati sociale, cu scopul intelegerii si aprofundarii domeniului tehnologiei informatiei, asigurand cresterea performantei scolare in anul viitor. Dorim sa le insuflam copiilor si adolescentilor pofta de a invata, dar si de a se cunoaste, de a se distra si de a face miscare, asigurandu-le un mediu propice atat pentru cunoasterea senzoriala, cat si pentru dezvoltarea gandirii si imaginatiei.

In fiecare zi, intre 8.30 si 12.00, cu pauze de ciocolata calda, cu lapte de la ferma si biscuiti de casa, specialistii nostri le ofera copiilor sansa de a descoperi bazele informaticii, notiuni de programare, cum sa-si creeze prima pagina web, utilizarea google si a pachetelor software de tip office, precum si educatia experimentala, inteligenta artificiala, Logo!, robotica, inventii si jocuri de dezvoltare personala.

In mijlocul naturii, intre brazi, fagi si mesteceni, gazduim SUMMER CAMP la pensiunea de trei margarete Casa cu flori***, din comuna Valea Crisului, aflata la 30 km de Brasov, in apropiere de orasul Sfantu Gheorghe. Aici, in Valea Crisului, la aer curat, este locul ideal pentru jocuri de tabara, jocuri ale mintii si activitati de cercetasi, drumetii in muntii Bodoc si Baraolt, plimbari cu cai si ponei. Trei lacuri, in cascada, intregesc peisajul.

La pensiune, copii se pot bucura de spatii generoase si locuri de joaca, masa de tenis, fotbal si hochei de masa, cazarea fiind asigurata in camere duble cu tematica aparte, cu paturi confortabile si mobilier din lemn masiv pictat in culori pastelate. Cunoscatori ai povestilor locului, vom angrena copiii lin excursii cu trasura prin padure, la Lacul Sfanta Ana, la castele si biserici vechi, la Salina de la Praid, la Tunelele de la Targu Secuiesc sau la Sugas Bai, unde este un parc de aventura cu zid de escalada.

Meniul se alcatuieste zilnic, in functie de recomandarile parintilor si preferintele copiilor. Restaurantul serveste mancare si sucuri naturale si sanatoase, chiar si pestele fiind adus de la pastravaria din spatele pensiunii.

Rezervati-va acum locul la SUMMER CAMP!

Calendar activităţi

No events

Newsletter

Abonează-te la newsletter pentru a afla primul toate noutăţile.
Joomla Extensions powered by Joobi

Facebook